Chromecast er din nye ven

En Chromecast som sådan, ikke en nyhed, men findes i flere versioner og kræver lidt opsætning før den kører. Er du fuldt teknisk kyndig, så er det bare fedt, hvis ikke, så hjælper jeg dig gerne lige fra indkøb til opsætning og kører ikke før det virker og du ved hvordan det virker.

Hvad er en Chromecast?

Chromecast er en mindre elektrisk enhed, der i første omgang gjorde det muligt at vise indhold fra telefonen, tablet eller computer, direkte på dit tv. Med Chromecast 4K er den blevet suppleret med Google Tv, som overflødiggører din telefon. Du installerer apps på din Chormecast og styrer den med en fjernbetjening. Du kan f.eks. se Tv-serier fra HBO Max, Netflix, Viaplay, Tv 2 Play, DR TV, eller film fra f.eks. Nordisk Film+ eller Disney+. En Chomecast kan også vise klip fra f.eks. Youtube.

Din Tv leverandør, har garanteret allerede en app, der understøtter Chromecast. Det har f.eks. både Boxer Tv, YouSee og Waoo Tv. Nu er du så afhængig af at de også har en app til Google Tv.

Hvordan tilsluttes en Chromecast?

Chromecast monteres i tv'ets HDMI port. Dertil skal den tilsluttes strøm, enten fra en USB port i tv'et eller i en stikkontakt via medfølgende adapter.

Chromecast 3

Hvilke krav er der til en Chromecast?

  1. Du skal have et tv.
  2. Du skal have et Wi-Fi-netværk.
  3. Dit tv skal have en HDMI port.
  4. Dit tv skal have en ledig USB port, eller et ledigt strømstik i nærheden.

Når overstående et på plads, så kan du nyde godt at en Chromecast. Hvis din tv udbyder har en app, der understøtter Chromecast, så kan du se dine tv-kanaler uden brug af tv-boksen. Dertil kan du altid vise indhold DR TV appen og fra YouTube. Øvrige nævne tjenester kræver et abonnement.


TerkeLit har stor erfaring i montering og opsætning af Chromecast lige siden første udgave kom tilbage i 2013. Kontakt mig, hvis du har brug for hjælpe til opsætning af en Chromecast og du høre fra mig hurtigst mulig.

Køb din Chromecast her

Med mindre du har HD i dit fjernsyn, så fungerer den forrige version Chromecast 3 ganske fint, så du kan overveje at spare differencen, så længde den findes.

Vis filtre
Forsendelse
Pris

Mærke
 

Nedenstående priseksempler er angivet uden evt. fragtomkostninger og sorteret efter pris.
Alle priser er angivet med forbehold for prisændringer.

Google Chromecast med TV (4K)

Google Chromecast med TV (4K)

505,- pr. stk. (Spar: ,-)