Om TerkeLit

TerkeLit beskæftiger sig med WordPress hjemmesider samt online markedsføring, IT support og undervisning i WordPress. Har arbejdet med WordPress siden 2012.

Jeg opretter og driver hjemmesider, hvor fra indtægterne kommer fra annonce links til virksomheder, typisk webshops, samt banner annoncer og produktomtale. Nogle af siderne, kan man kalde salgs hjemmesider. Det hedder dog affiliate marketing. Her har jeg et samarbejde med Partner-Ads (Reklame) og er medlem af Marketers.dk (Reklame) som er Danmarks professionelle online marketing forum.

Ønsker du at annoncere på en af mine hjemmesider, så kontakt mig med dine ønsker. Kontakt mig her

Køb af websider

Jeg opretter typisk alle mine sider fra bunden af, men har da fået, købt eller solgt et par websider gennem årene. Får din hjemmeside ikke den opmærksomhed den burde og har du din hjemmeside til salg? så tøv ikke med at kontakte mig, måske er jeg interesseret i at give et bud eller modtage et tilbud om køb eller overtagelse af din hjemmeside. Det er dog ikke alt der har interesse. Kontakt mig her omkring køb og salg af hjemmesider.

Din henvendelse skal som minimum indeholde:

  • Url adresse?
  • Daglige unikke besøgende og sidevisninger?
  • Målgruppe?
  • Hvad har du gjort får at promovere din webside?

Mine websider

Som skrevet tidligere, så driver jeg selv en række websites. Her under finder du et udvalg af mine websider. Jeg har pt. ingen hjemmesider til salg, bort set fra de helt nye hjemmeside salg, jeg tilbyder. Er du i tvivl om, hvorvidt du skal købe hjemmeside? Kontakt mig gerne.

Vorhjem.dk

Ideen til Vorhjem.dk opstod, da jeg gik og rodede med nogle Gør-det-selv projekter. Her ville jeg dele de erfaringer jeg gjorde med materialer og leverandører. Ting jeg undersøger og materialer jeg vælger.

Tmeh.dk

Ideen med Tmeh.dk opstod tilbage i 2004, samme år jeg blev 18 år. Var træt af alle de der gratis e-mail tjenester, hvor man fik fri mail for reklamer. Ville have mit eget domæne! Dertil så skulle man jo have en blog, hvis man var tilstede online, det er jeg stadig og siden findes endnu.