Rens af computer

Hvad nu hvis computeren er løbet tør for plads?
Hvad nu hvis computeren er blevet langsom?

Så er det tid til at kontakte TerkeLit. På telefonen kan vi kontaktes på 6110 6209. Men send gerne en e-mail med beskrivelse af problemet i stedet, da vi kan være optaget af andre opgaver – Find formularen længere nede på denne side.

OBS: Vi kan desværre ikke hjælpe med din MacBook eller ChromeBook pt.

Hvad koster rens af en langsom computer?

KUN 500,- ex. / 625,- inkl. moms.

får du renset og optimeret din computer. Det hele foregår via Fjernskrivebord, så vi vi undgår for meget kørsel. Det kræver kun at din PC er online og du sidder foran eller i nærheden af computeren, genstart kan være nødvendigt. Bestil tid til optimering af din computer her under.

I sjældne tilfælde kan vi ikke få forbindelse via Fjernskrivebordet. Så er det nødvendigt at indlevere computeren til TerkeLit. Det kan ske efter aftale. Ved fysisk rens kræver det login til computeren – Computeren kan typisk afhentes dagen efter. I tilfælde af at det er en stationær pc, så skal kræver det at den har HDMI stik til skærm.

Få det ordnet – Book tid til oprydning nu

Angiv kontaktoplysninger

Angiv kontaktoplysninger og dit problem her under og vi kontakter dig hurtigst mulig, for at aftale nærmere. Oplysningerne bruges samtidig til fakturering af opgaven. Vi fremsender en faktura, der kan betales via Bank eller MobilePay forud for aftalen. Bestil oprydning her:

  Hvorfor bliver min PC langsom?

  Efter lang tid med opdateringer og internet historik samles en masse historik i forskellige mapper. Det er alt sammen med til at sløve din computer. Det kan vi sætte en effektiv stopper for, ved at rydde op. Ofte vil oprydningen alene også frigive en masse plads på harddisken, du kan dermed slå to fluer med et smæk.

  Alene en internetbrowser kan samle flere hundrede megabyte hukommelse i form af billeder, tekstfiler og overførsler af forskellige filer, som bare optager plads. Foruden en langsom computer, kan det betyde en langsom browser.

  Hvor meget plads kan jeg forvente at få?

  Hos nogle kunder har vi renset 200 mb væk og hos andre helt op til 4 GB. Så det er forskelligt hvordan det ender og hvor meget skrammel vi finder. Men fælles for de fleste er at de oplever en hurtigere computer med meget mere plads.

  Hvad skal der bruges?

  Din computer skal være en PC, der kører Windows 10 eller Windows 11. Dermed er det mulighed for at bruge programmet: “Hurtig Hjælp” så der ikke skal installeres software i forbindelse med adgangen til din pc. Her efter ryddes der op i computeren med et program som f.eks. Ccleaner og samtidig vil jeg tjekke efter Malware via Malwarebytes. Kig efter nedenstående icon og navn på din PC, så er du klar til at modtage hjælp og slippe for en langsom computer.

  Gider du ikke bøvle mere med den gamle pc?

  Nogle gange er din pc så gammel, at du ikke gider bruge flere penge på den. En rensning kan måske forlænge levetiden lidt, men hvis batteriet er tæt på dødt og alt generelt set bare er langsomt, så skal du måske overveje en Ny computer, se mulighederne her. vi har nemlig fundet en masse brugbare modeller og tilmed nogle Refurbished modeller, som er brugte computere, der er sat i stand! Det giver mulighed for at spare penge på din “nye” computer.