Webhoteller

Indeholder reklame via affiliate links for:

Simply.com, DuelHost, E-studio, Nordicway.dk

Der er lidt forskellige webhoteller at vælge imellem, hvis du selv ønsker at bestille dit webhotel. TerkeLit anbefaler Simply.com, som en stabil udbyder med et fint produkt. Men nedenstående er også annerkendte leverandører.

Vælger du Simply.com, kan du med fordel anvende følgende rabatkode: YPNX5Z , der giver 3 måneders ekstra webhotel – Bestil her

Hvis du kender lidt til servertyperne, så kører Simply.com på Apache servere mens f.eks. Nordicway.dk, DuelHost og E-studio kører på LiteSpeed servere. Vi arbejder udelukkende med PHP, så vælg det, ved bestilling.

For at komme i gang med en hjemmeside, skal du i første omgang bruge et webhotel. Hvis du vil lave noget selv, helt fra bunden, skal du kun bruge et webhotel. Her er det afgørende om det skal være PHP (Linux) eller ASP (Microsoft) din løsning skal køre på. Langt de fleste open source systemer kører på PHP, herunder WordPress, Magento, Drupal, Joomla, OpenCart eller Prestashop, så med mindre du er 100% sikker på at du skal bruge en ASP løsning, så vil valget være en PHP løsning.

Da jeg til daglig arbejder med hjemmesider, ved jeg hvor afgørende det er med en stabil og effektiv leverandør. En anden ting er at man helst skal have så meget for pengene som muligt. Det er ikke altid at pris og stabilitet følges ad. For at gøre det nemt for dig, har jeg her udvalgt nogle leverandører, som jeg ved du kan stole på.

Når man skal vælge et webhotel, så gælder det om at finde et der er driftssikker og ikke mindst et der ikke koster en bondegård. Et webhotel til en bondegård, kan selvfølgelig have en række fordele som et billigt webhotel, ikke har. Men de webhoteller jeg vil præsentere for dig her, er alle webhoteller som har et godt ry og en driftssikker løsning.

Min personlige favorit

Skal du have et billigt webhotel, med høj oppetid og cPanel. Så kan jeg anbefale E-studio og Nordicway.dk, sidste nævnte, Nordicway.dk, har tilmed en backup funktion, som gør det næsten lige så godt som Simply.com, derfor en ekstra stjerne til Nordicway.dk. Prisen på begge webhoteller er samtidig attraktiv i forhold til andre.

Skal du have et webhotel, med høj oppetid og fantastisk godt og simpelt kontrolpanel, som alle kan finde ud af, så kommer du ikke uden om Simply.com. Hvis man undersøger Simply.com lidt, så vil man hurtigt finde ud af at Simply.com har en masse glade kunder og god support. De har dog de senere år, hældt en del malurt i bægeret, da priserne ikke bare er steget voldsomt 1, men 2 gange.. Så husk at benytte rabatkoden: YPNX5Z

Men med over 12 års erfaring (Siden ca. 2010) og meget få problemer vil jeg helt klart anbefale Simply.com, på trods af det udenlands klingende navn og webadresse er det en pæredansk virksomhed fra Skanderborg. Har du været på Skanderborg Festival så er du ikke i tvivl om hvor den by ligger, i andre må åbne Google Maps og kigge mellem Aarhus og Horsens. Simply.com er ikke blot i den bedste kategori, de er faktisk også blandt danmarks bedste webhoteller, engang var de også billige, det er de ikke mere, men stadig gode. Langt de fleste kan nøjes med et Basic Suite, men ønsker du lidt mere serverkraft, så vælger du blot et Standard Suite eller Pro Suite, der bliver mere hukommelse og ram. Simply.com tilbyder 1-click install af kendte systemer som f.eks. WordPress, Prestashop m.v.

Er det svært at komme i gang med eget webhotel? Nej slet ikke. Jeg har oven i købet lavet en lille guide til dig som begynder.
Se guiden her.

Hvad er et webhotel egentlig?

Et webhotel er i bund og grund en plads på en server. En server er en kraftfuld computer, som kan hoste en eller flere hjemmesider. At hoste vil sige at opbevare en hjemmeside. Serverne står typisk på et serverhotel, hvor der er mange servere. Er dine fremtidige besøgende danskere, så giver det god mening at have din hjemmeside liggende i Danmark, da den derved vil blive åbnet hurtigere, end en fra en server i f.eks. USA. Overstående webhotel er dansk.

Sådan der

Nu ved du lidt om webhoteller, så skal det bare bestilles. Den nævnte leverandør her over, er dem jeg selv bruger til dagligt. Men der er også andre seriøse hosting firmaer i Danmark og dem er der en liste over, øverst på siden.