WordPress – Flytte fra WordPress.com

Hvis du har besluttet dig for at flytte din hjemmeside fra en gratis eks. dinhjemmeside.wordpress.com, til eks. dinhjemmeside.dk, så får du behov for et lille ninja trick, hvis du vil have din link-juice og besøgende med.

Fordelen ved en blog eller hjemmeside på WordPress.com er, at det er gratis. Men skal du lave lidt mere end hvad standard opsætningen tilbyder, ja så skal du betale. Det giver derfor god mening at rykke et seriøst website ud på sit eget domæne. Det kunne i dette tilfælde være dinhjemmeside.dk.

Viderestilling fra WordPress.com

Men for at lave en viderestilling fra din wordpress blog/hjemmeside, så er du nødt til at gå i WordPress Store og købe tilføjelsen “Site Redirect” koster i skrivende stund omkring 75 kr. Den tilføjelse giver dig mulighed for at viderestille dine besøgende fra den gamle side, til den nye side via en 301 viderestilling. Den pågældende tilføjelse gælder kun et år og når det år er gået, så er din side flyttet. Du kan derfor roligt opsige tilføjelsen før den fornys for endnu et år.

En 301 viderestilling betyder kort og godt, permanent viderestilling. Du fortæller altså søgemaskinerne at den pågældende side er nedlagt og flyttet til en anden destination.

Håber dette må blive til glæde og gavn!

OBS: Hvis du endnu ikke har købt dit hjemmeside eller webhotel, så se min guide her!