WordPress (Blog/CMS)

WordPress er det man kalder et Open Source system. Det betyder at systemet i sig selv er gratis og koden er åben. Det eneste man betaler for, er det webhotel og den service man får stillet til rådighed. WordPress er samtidig et CMS, der er en forkortelse af det engelske udtryk Content Management System. I praksis betyder det at det er et system, hvor det er nemt at redigere indholdet, i modsætning til de gammeldags kodede websider, hvor man skulle ændre i koden.

Open Source

Fordelen ved Open Source er at der ikke kommer nogen løbende udgifter til licenser og opdateringer. Du er heller ikke bundet til en bestemt udbyder (Webhost/Webhotel) Din side kan frit flyttes et andet sted hen, hvis du bliver uvenner med din udbyder.

WordPress

WordPress blev til i 2003, opfundet af Matt Mullenweg og Mike Little, i december 2011 var systemet allerede downloadet hele 65.000.000 gange. WordPress udmærker sig ved at være utroligt nemt at redigere og opdatere. Der findes et hav af tilføjelser og temaer som man kan udvide sin installation med. Rigtig mange af tilføjelserne er gratis.

Langt de fleste løsninger som jeg har lavet, bygger på netop WordPress. Det har givet en stor erfaring med systemet, som kan komme dig til gode. Du får intet mindre end et system hvor du har fuld kontrol over dit design og din tekst. WordPress kan bruges til både den lille erhvervsdrivende og den private bruger.

Men for at du kan opsætte WordPress, så skal du bruge et webhotel. Der findes rigtig mange webhoteller du kan vælge imellem, men for at du ikke skal vælge noget du senere vil fortryde, ja så har jeg sammensat en lille webhotel guide til dig.

Bliv set online

Bliv set online, stort set alle kan få glæde af at oprette en hjemmeside eller blog. Specielt hvis du har en butik, hvor du gerne vil dele dine varer med potentielle kunder, eller ønsker noget feedback på dine produkter, så er en blog en god måde, hvorpå du kan komme i kontakt med verden. Salg behøver ikke være den eneste grund til at få en hjemmeside. Det kan også være en interesse eller oplevelser, du vil dele med familie, venner og hvem ved, måske resten af verden.

Find et godt webhotel her

WordPress gør design nemt

Tidligere skulle man være programmør for at få en hjemmeside. Men nu til dags har det aldrig været nemmere at komme online. Når du først har din webside, kan du lige så let som at skrive et tekstdokument, udgive dit indhold til verden. Der er mange måder hvorpå du kan udgive dit indhold, en af de mest benyttede er WordPress, der som sagt er et open source system. WordPress giver mulighed for at vælge et design blandt flere tusind skabeloner. En anden fordel er at WordPress er suveræn til søgemaskineoptimering. Med andre ord, WordPress er toppen af poppen når det gælder webdesign.

Hvis du har brug for en dynamisk hjemmeside, der kan dække dit behov for at udgive indhold af såvel privat som erhvervsmæssig karakter, så skal du skynde dig at få bestilt et webhotel, hvor du kan få opsat WordPress. Har du brug for hjælp, så kontakt mig endelig, så finder vi en løsning.