Skjult reklame

Indeholder reklame via affiliate links for:

Har du hørt om skjult reklame? Forbrugerombudsmanden har i 2018 været på jagt efter eksempler på skjult reklame. Altså reklamer, der f.eks. kan være omtale af sponsorerede produkter, eller omtale af virksomheder, hvor der er tvivl om det er en redaktionel artikel eller en reklame. Hos TerkeLit vil vi gerne overholde enhver gældende lovgivning og gør derfor vores bedste for at denne og vores øvrige hjemmesider, overhover denne.

For at du også kan overholde reglerne og så spillereglerne er ens for os alle, vil jeg lige dele en video med dig, fra Forbrugerombudsmanden.

Venligst acceptere marketing-cookies for at se denne video.
I henhold til GDPR, skal vi spørge.

Vi er i gang med at gennemgå alt

Vi er i fuld gang med at gennemgå en masse materiale, for om det evt. indeholder utilsigtet skjult reklame, eller direkte eller forkert markeret skjult reklame. Der er meget der skal kigges igennem, men vi kan lige så godt komme i gang. Vi har lavet indhold siden 2004, så på de 15 år, er det da blevet til lidt forskelligt. Men det er bare at starte fra en ende af og komme i mål i en fart.

Du vil derfor opleve at nogle artikler starter med ordene: Annonce eller Annonce for, bare for at være på den sikre side.