SEO Ranking Analyse

Indeholder reklame via affiliate links for:

Morningscore.io

Hvor ligger din hjemmeside placeret på Google? Nr. 1, nr. 10 eller nr. 215? Med en analyse af søgeord, får du et overblik over din hjemmesides placering på dine foretrukne søgeord, ved du hvor der skal arbejdes. Få lavet en Ranking analyse på dine søgeord og se hvordan det går. Rapporten kan laves enten 1 gang, eller sendes fast hver uge eller hver måned. Første rapport sendes pr. e-mail lige så snart alle søgeordene er fundet.

Hvorfor bestille en Ranking analyse? Jeg kan jo bare lave en søgning og se hvor jeg ligger? Nej. Så simpelt er det desværre ikke. Søgemaskinerne prøver nemlig at tilpasse deres resultater til dig. Dvs. de viser dig de websider, som du før har besøgt, eller som de mener er mest relevante for din søgning og interesser. Hvis du virkelig vil vide hvordan din webside er placeret, så skal der laves en søgning uden historik. Såkaldt Inkognito tilstand i din browser.

Lige et lille tip.
Hvis du vil spare tid og penge på den lange bane! Du har faktisk mulighed for selv at lave denne analyse af søgeord ved hjælp af et dansk udviklet værktøj. Du kan læse mere om Morningscore her. Siden er ganske vist på engelsk, men firmaet ligger i Odense. Du kan blot gå op i toppen og vælge det danske flag.