Glem alt om diverse SEO værktøjer

Indeholder reklame via affiliate links for:

Morningscore.io

Hvis du arbejder med hjemmesider, så er du garanteret opmærksom på hvilke søgeord du ranker på, det kan være afgørende for din websides succes om du ligger på side 1 eller på side 50. Men hvordan holder man øje med alle søgeords placering, når man samtidig gerne vil passe familien, arbejde og sove om natten? Døgnet har desværre kun 24 timer, så det kan være svært at nå det hele, uden hjælp.

Morningscore er et fantastisk værktøj! Du kender garanteret en masse SEO værktøjer, som kan holde øje med dine placeringer i søgemaskinerne, holde øje med dine konkurrenter og hvordan din hjemmeside eller webshop ligger i forhold til konkurrenterne. Men har du prøvet Morningscore?

Morningscore er Dansk

Ind til for kort tid siden, har du måtte nøjes med primært udenlandske værktøjer, men det slutter nu. Må jeg præsentere dig for Morningscore.io, der på trods af det, ikke så danske .io domæne, er pære dansk.

Manden i front, hedder Karsten og er utrolig hjælpsom, hvis der er nogen spørgsmål til opsætning eller brug.

Morningscore.io er for webshops, konsulenter, digtale virksomheder, ecommerce, webbereauer, digitalse SMV'er, ja kort sagt, for alle.

Morningscore lægger meget godt ud, med en masse informationer, men tager man et kig på deres roadmap, så kan man se, at meget mere er på vej i brugernes retning. De beskriver nemlig diverse forbedringer, helt frem til midten af 2020 og listen skal nok blive udvidet her efter.

Sådan får du flere timer i døgnet

Dette er et lille stykke lækkert SEO-værktøj, der kan overvåge dine placeringer i søgemaskinerne, så du kan bruge din tid på sjovere ting. Som en lille bonus, så vil dette værktøj også give dig forslag til nye søgeord. Alt i alt et fantastisk stykke værktøj, som du kun kan få glæde af.

Skal man have et abonnement pr. side?

Nej, det skal du ikke. Du kan i den billigste pakke, have op til 5 websider eller f.eks. 2 websider samt 3 konkurrenter. Har man behov for at overvåge endnu mere, så er der pakker i flere størrelser.

Hvad koster det?

Du kan oprette en gratis konto og prøve værktøjet i 14 dage. Derfor er det ikke den store udskrivning. Tænk på hvad du kan spare af tid, hvis det lige er noget for dig. Så kig nærmere på dette værktøj, du kan jo altid starte med 14 dages prøve. Husk din rabatkode, når du bestiller.

Køb her: Morningscore.io – Og spar penge, med denne rabatkode:

TERKELIT

Jeg håber du også syntes, at dette værktøj er lige så fedt, som jeg selv syntes.