Lav en hjemmeside (4 minutters guide)

Indeholder reklame igennem affiliate links for:

Simply.com

Lav en hjemmeside – Få dig en nem, enkel og overskuelig hjemmeside, fuld af muligheder og med meget få begrænsninger. Hvad er det for en hjemmeside du søger, man kan kort og godt dele det op i to forskellige løsninger. Skal det være godt eller skal det være billigt?

Den professionelle løsning

Søger du en professionel hjemmeside, med unikt design og flot grafik, så er det måske ikke nedenstående discount løsning du skal vælge. Hvis du søger noget professionelt så skal du have en løsning fra Større webbureau. Det er en side der sender de rigtige signaler til dine kunder og dine besøgende. En Professionel hjemmeside kan hurtigt løbe op i 50.000 – 100.000 kr. selv for en simpel hjemmeside. Det er design, programmering og seo der koster.

Den billige løsning

Søger du en billig hjemmeside med eget domæne eller blog med eget domæne, med et hurtigt design, til enten privat eller mindre virksomheds brug, så læs videre her, så er du nemlig landet på den komplette guide. Du kan roligt læse videre her under. Dette er nemlig den hurtige, men komplette Lav en hjemmeside guide.

Med en hjemmeside fra Simply har du, på den billigste løsning plads nok til mindst 1000 billeder i høj webside kvalitet. For flere tekniske specifikationer, kan du læse mere på overstående link. Hvad enten du skal lave hjemmeside for dit firma, din familie, forening eller en begivenhed er der langt over 1000 muligheder her. Derudover kan alle mulighederne udvikles ud i det uendelige.

Lav en hjemmeside på under 5 min

Hvordan laver man en hjemmeside? Jeg har lavet en lille video guide der viser hvordan du opretter en hjemmeside på mindre end 5 minutter. Man skulle næsten tro at det var løgn, men det er faktisk utroligt nemt, at opsætte en hjemmeside via webhotellet Simply.com. Hvor nemt det er, vil jeg vise dig i nedenstående video. Videoen tager mindre end 5 minutter, så du kan hurtigt komme igang med din egen hjemmeside!

Lad os så se videoen:

Før du kan gå i gang med at installere WordPress skal du have et Webhotel, overstående video tager udgangspunkt i det danske webhotel Simply.com, der med fornuftige priser og god support opbevarer din hjemmeside. Videoen viser både hvordan du får et webhotel og kommer i gang med en WordPress hjemmeside på mindre end 5 minutter.

Når du kommer ind på Simply.com‘s hjemmeside, angiver du det ønskede domæne navn i søgefeltet oppe i højre side. Her efter får du så en oversigt over det ønskede domæne, med tilhørende domæne endelser. På den liste kan du se om eks. .DK domænet er ledigt. Når du har fundet det ønskede domæne klikker du på bestil.

Når bestillingen af dit .DK domæne inklusiv webhotel er foretaget, går der cirka 1 time før du får en e-mail fra DK-Hostmaster, der vil bede dig bekræfte bestillingen af dit domæne. Fra det er gjort, kan der gå op til 24 timer før du kan tilgå din nye hjemmesides url. adresse.

Førhen skulle man downloade WordPress, uploade filerne til webhotellet, installere WordPress og slette installations filerne igen, hvor efter man kunne bruge hjemmesiden. De tider er forbi og alt er blevet meget nemmere. Her viser jeg dig hvordan 1-Click Installering fungerer, det varer kun et par minutter. Foruden installationen fik du også lige et par sikkerheds tip.

Tilbage er der bare at bestille din hjemmeside hos Simply.com, så er du snart i gang.

Et lille tip før vi slutter. Hvis din browser ikke kender det domæne du ønsker at købe, så vil den meget hurtigere registre at siden er online (altså under 24 timer). Det kan derfor være en fordel at teste om domænet er ledigt i en alternativ browser og så købe og aktivere domænet i din primære browser. Held og lykke!

PS. Hvis du ønsker en mere uddybende forklaring af hvad WordPress er, så kan du med fordel læse min artikel om netop samme emne. Du finder den her: Lav en blog.

Hvad enten du skal bruge en blog, en hjemmeside eller en hjemmeside med blog, så er Simply.com et godt sted at starte. Hvor meget plads skal din hjemmeside bruge?

10 GB svarer til ca: 2000 billeder, inkl. ubegrænsede antal sider.
20 GB svarer til ca: 4000 billeder, inkl. ubegrænsede antal sider.
100 GB svarer til ca: 20.000 billeder, inkl. ubegrænsede antal sider.
200 GB svarer til ca: 40.000 billeder, inkl. ubegrænsede antal sider.

Detaljer om din hjemmeside:

* Linux Webhotel og ubegrænset trafik samt e-mail.
* Domæne efter eget valg
* Fuld kontrol over din webside: Metatags, Titler, Beskrivelser osv.
* Brugervenlige URL-adresser.
* En verden af muligheder for design og opsætning.
* Dansk Kontrolpanel
* Ubegrænset antal sider
* Kontaktformular.
* CMS System der er bygget til at blive set.
* Mulighed for nyheds opdateringer

Du sørger selv for:

* Billede materiale
* Tekster
* Grafik

25% rabat på dit nye Webhotel! – Kode: E64NP2
(Du får 15 mdr. webhotel og betaler kun for 12 mdr.)

Lad mig hjælpe dig i gang?

Haster det med at komme online? I princippet kan din hjemmeside er online indenfor 48 timer. Når først din hjemmeside er online, kan den bygges videre. Gå live med det samme, din hjemmeside bliver alligevel aldrig færdig! Der er altid noget man kan forbedre 🙂 Se nærmere på Simplys hjemmeside Ønsker du hjælp kan du blot sende mig en e-mail fra kontakt formularen.

Husk at få rabat med overstående kode, læs mere her.