Lav din egen hjemmeside

Indeholder reklame via affiliate links for:

Nordicway.dk

Du skal have din egen hjemmeside, hvis du skal ses af andre!
Det starter på Google, når de skal finde et produkt. Frem for at køre ind til byen, og kigge i alle butikkerne. Hvis din hjemmeside ikke dukker op i google-søgninger, hvordan skal folk så vide at du eksisterer?

Du skal have registret et domæne, og oprettet en hjemmeside på url adressen.
Hvis man ikke har prøvet det før, så kan det måske være lidt svært, at sætte sig ind i alt det nye, men det er faktisk meget nemt. Du bestiller bare dit webhotel selv, eks. hos Nordicway og så er du snart kørende.

Hvordan laver jeg en hjemmeside?
Det er måske det du spørger dig selv om, svaret er enklere end man tror. Du benytter Nordicway‘s 1-click install i C-panelet. Her vælger du at installere WordPress.

Min hjemmeside skal være et CMS-System!
I bund og grund så bygger alle de løsninger vi tilbyder faktisk på en CMS hjemmeside. CMS står for “Content Management System”. På dansk betyder det noget i retning af “Indholds styringssystem” og det passer faktisk meget godt. Forskellen på gamle hjemmesider og CMS hjemmesider er netop, at du kan styre dit indhold, fra et centralt sted, på hjemmesiden. Du behøver altså ikke sidde og rode i kildekoden for at lave alle ændringerne.

Jamen så mangler du bare at bestille et webhotel, det kan gøres her hos: Nordicway. Er du i tvivl, så hjælper jeg gerne.