Lav din egen hjemmeside – Kom i gang nemt og gratis!

Indeholder reklame via affiliate links for:

Bricksite

Hvorfor skal man betale i dyre domme, for at få egen hjemmeside? Bevares, du kan hyre mig og få en meget billig hjemmeside!

Men hvis du vil klare det hele selv og måske spare lidt penge, så er der en anden løsning. Tilmed en dansk løsning, der hedder Bricksite og ellers siger du bare til

Lav din egen hjemmeside. Dansk program – nemt at bruge. Prøv gratis.

Hos Bricksite er det helt gratis at starte op og du har alle sidens værktøjer til rådighed. Når din hjemmeside er opbygget, har du mulighed for at opgradere den gratis version til “Premium”. Premium giver mulighed for at få din egen webadresse (domæne) tilknyttet, f.eks. tmeh.dk, som jeg har. Det giver samtidig mulighed for at få krypteret forbindelse (SSL) på webadressen, du har sikkert set der kan stå http eller https.

Når alt er oppe og køre, kan du desuden tilkøbe e-mails på dit domæne, mod en lille merpris. Det giver mulighed for, din helt egen private e-mail adresse, f.eks. ditnavn@ditdomæne.dk.

Der er rigtig mange designs at lave hjemmeside ud fra, du kan også bygge det hele selv, lige som du kan oprette alle de hjemmesider, du vil, inde i systemet. Der er oven i købet 30 dages, pengene retur, garanti.

Lav din egen hjemmeside.