Langsom computer? – Få fart på skidtet!

Indeholder reklame via affiliate links for:

Det havde jeg.. heldigvis findes der en webside der hedder: www.eksperten.dk. Jeg spurgte om computeren skulle have et spark i røven, eller flere ram kunne gøre det! Så gik der 10 minutter, og så havde jeg et svar som jeg kunne bruge til noget! Blev anbefalet at hente dette program: CCleaner. Det ryttede lige min computer for alt det skidt der ikke behøvede at være der.. faktisk fik hele 198 MB skrammel røven på komedie! Men vi stopper ikke her..  så hentede jeg: Malwarebytes Anti-Malware.  Som så scannede hele computeren igennem, efterfulgt af en genstart. Kan allerede mærke at det har virket! Computeren virker langt hurtigere…. Nu er jeg så i gang med at Diskdefragmentering! Forhåbentlig bliver det kun endnu bedre! Tirsdag forventer jeg så at modtage mine nye ramblokke… Fik også afvide at 1024 MB ram nu er standard.. vidste jeg egentlig godt.. men men.. wakeup call… og min computer skal ikke være standard! Så nu opgradere vi til 2048 Dual DDR2 ram fra Kingston! God søndag!

Opdatering: Skal lige hilse at sige at computeren har fået nyt liv efter denne lille opdatering. Så det burde også virke på din computer, prøv engang.. en test kan jo ikke skade! BEMÆRK: Inden du scanner med CCleaner, så fjern lige det kryds der hedder cookies, hvis du eks. har noget webbank eller andet liggende som ikke skal slettes.. Det kan også være cookies der giver adgang til websider du besøger! CCleaner er nemlig effektiv hvis man får sat forkerte krydser!

Jeg har en langsom computer! Hjælp!

Sådan sidder du måske og tænker, mens du søger dig frem til en løsning, og banker i bordet! Løsningen er enkel, i de fleste tilfælde. Din computer er blevet fyldt op med en masse skrammel, der skal ryddes op! Ganske som jeg konstaterede i overstående tekst, så er der en løsning på problemet.

Rengøringsdamen er gratis og hedder:
CCleaner – Du kan hente den nyeste version til PC her.
( Findes også til MAC )

Håber dette lille tip kan være til nytte!
Den anden dag fandt jeg på en computer 2,5 GB skrammel!

Det skader selvfølgelig heller aldrig at køre en Diskoprydning eller Diskdefragmentering!
Troede at de 2,5 GB fjernet var en rekord, men jeg blev klogere…

16,55 GB fjernet – Har aldrig set noget lignende

Jeg har dæleme aldrig set noget lignende!! 16,554 GB fjernet i en enkelt scanning med CCleaner.com.. skal da lige love for at den computer blev ryddet op! Hvem var den største sønder i rodebutikken? Det var faktisk Internet Explorer… men det kommer vel ikke bag på nogen? Så er din computer også langsom, så følg et af linkene her over og få ryddet op i sagerne. Held og lykke… Ja og så får i lige beviset:

CCleaner fjerner 16,55 GB unødvendige filer på computeren.