Konvertering af videoformater

Indeholder reklame via affiliate links for:

Du kender det sikkert godt, du har et gammelt video format, som du ikke kan afspille. Her kan der hurtigt bliver behov for en konvertering af videoformatet, så du kan få glæde af de gamle optagelser. Men hvordan gør man lige det? Jo man kan købe programmer der kan konvertere lidt forskelligt, men man kan også være heldig at finde en hjemmeside, der kan klare opgaven.

Der findes mange suspekte hjemmesider, hvor jeg aldrig ville downloade noget fra. Men fandt en omtale af en udvidelse til Google Chrome. En udvidelse der hedder Video Converter med over 18.000 anmeldelser i den positive ende, så turde jeg godt fortsætte i den retning. Tilføjede modulet, hvor efter den åbnede. Når noget er gratis er der altid grund til at være mistænkelig, bag værktøjet står 123apps LLC der er beliggende i Tatarstan i Rusland.

Her kan du konvertere til 16 forskellige videoformater og 8 forskellige lydformater. Så er det altid interessant, hvad man kan konvertere fra og her må jeg sige at jeg ikke har fundet begrænsningen endnu. Siden understøtter nemlig over 300 forskellige formater. Det dækker vist de flestes behov. Filerne må være op til 2 GB store. Du kan vælge mellem 4 forskellige kvaliteter, hvis du ikke vælger noget, så matcher den blot originalen.