Ekstern harddisk

Indeholder reklame via affiliate links for:

Onlime.dk, Proshop.dk

Har du backup af dine billeder, dokumenter og øvrige filer på computeren? Harddisken i computer kan gå i stykker og så er alle data tabt, din computer kan blive stjålet og så er alt måske også tabt.

Her vil det være fantastisk med ekstern backup. Det kan enten være en ekstern harddisk som du kan finde en masse af i nedenstående oversigt.

Men det kan også være online Backup via f.eks. Microsoft OneDrive, Dropbox eller vores mest lokale og nordiske Onlime, som tilbyder dansk support og abonnement på den norske tjeneste Jottacloud. Jottacloud står for scandinavisk datasikkerhed og er underlagt en af verdens strammeste lovgivninger om beskyttelse af informationer på nettet, dine data er sikre.

Onlime

Men når det så er sagt, så har man jo altid en backup af backuppen, i tilfælde af der sker et eller andet. Og så er vi tilbage ved de gode gamle eksterne harddiske. Der var engang de var på 100 GB eller 500 GB eller 1 TB eller 2 TB.. Nej find en på 4 TB eller mere, så løber de fleste ikke tør for plads. Har du et behov som er større end den gennemsnitlige dansker, så har den dyreste harddisk på listen en kapacitet på 20 TB, er du i tvivl om hvor meget 1 TB, altså terabyte er, så svarer det til 1.000 GB og er dermed en del billeder.

Bedste eksterne harddisk

Har som sådan ikke nogle specifikke modeller jeg vil anbefale. Men har god erfaring med WD, som står for Western Digital, der har jeg endnu ikke slidt et drev op. Samsung virker også fint, mens jeg har taget livet af en ekstern harddisk fra HP. Seagate har jeg kun erfaring med som intern harddisk i computeren.

Forsendelse
Pris

Mærke

Nedenstående priseksempler er angivet uden evt. fragtomkostninger og sorteret efter pris.
Alle priser er angivet med forbehold for prisændringer.