Billig hjemmeside

Billige hjemmeside i WordPress?

ja så er du kommet til det rette sted, her på TerkeLit.dk finder du kun billige hjemmesider.

Er pengebeholdningen lav, så er det fristende at hoppe med på en af de der 100% gratis hjemmesider. De lokker typisk med ordene “Prøv det gratis”, “Prøv gratis i 14 dage helt uforpligtende” eller “Start 100% gratis” i alle 3 tilfælde er det en midlertidig prøve, som du siger, ja tak, til at prøve. Det kommer altså til at koste noget på et tidspunkt. En anden ting er at du sjældent har fuld råderet over dit indhold. Du kan typisk kun rette begrænsede ting i designet.

Gratis ender dermed ofte at være dyrt

Selv hvis du vælger en løsning der er 100% gratis, så betaler du med et eller andet. Det kan være data, eller måske reklamer på din hjemmeside? Hvis du på et tidspunkt skal skifte platform og få din helt egen hjemmeside, med fri råderet, ja så skal du typisk betale en webside nørd, som mig, for at flytte de tilgængelige data, med mindre du selv er nørd. Det kan derfor ende med at koste mere, end hvis du valgte den rigtige løsning fra starten af.

Billigste hjemmeside

Jeg hjælper dig gerne i gang med den rigtige løsning. Hos mig får du nok Danmarks billigste responsive hjemmeside, det har du måske set før, men tjek selv prisen! (Tjek ude i højre side, eller bunden, hvis du er på en mobil enhed.)

Hvad får jeg for den pris?

Indholdet afhænger af pakken, men du får som minimum følgende: WordPress installation med fuld råderet over indholdet og data. Responsive webdesign, så din webside er mobilvenligt: Mulighed for at udvide hjemmesiden med ekstra moduler/udvidelser f.eks. en webshop funktion. Søgefunktion på hjemmesiden, så folk kan søge i dit indhold. 1 års webhotel på mindst 10 GB, ubegrænset trafik og ubegrænset antal e-mail konti med 2 GB IMAP pr. e-mail. Alt i alt en fin, driftsikker og prisbillig løsning, jeg selv har benyttet mig af i over et årti.