De bedste temaer fra WordPress

Hvor finder man de bedste temaer WordPress? Der er faktisk mange muligheder, men jeg vil her give dig 5 seriøse bud på steder hvor du kan få noget anvendeligt.

Et sted du kan starte med at kigge er hos Generatepress.com et canadisk firma, der går op i at lave hurtige temaer der kan tilpasses. Dertil kommer de med en række forskellige designs man kan skifte imellem. Generatepress.com er min favorit.

Et andet af stederne er Elegantthemes.com, her er der i skrivende stund ikke mindre end 80 valgmuligheder. Så er der lidt at bladre igennem. Du får adgang til alle temaer for en fast pris om året.

Leder du efter et mere eksklusivt udvalg inden for Premium temaer til WordPress. Så kig forbi CSSigniter.com, hvor der er et lidt mindre udvalg. Men tilgengæld alle top tunede. Igen betaler du en fast pris pr. år for at få adgang til temaerne.

Så kommer vi til en af de større drenge i klassen. Woothemes.com. Her betaler du for det tema du kunne tænke dig, og så kan du enten betale for et år, eller købe det permanent. Min favorit!

Næste stop, fjerde udbyder i rækken, er Themeisle.com, Her findes også en række fine temaer, du kan købe. Desuden findes der også nogen der er gratis, så der er noget for enhver smag.

Sidste, men bestemt ikke mindste mulighed, er Themeforest.net, her åbner sig en skov af muligheder. I skrivende stund finder du lidt over 2500 WordPress temaer. Kan du ikke finde dit tema her, så findes det ikke. Og er det sidste tilfældet, så skal du finde en programmør der kan lave det du ønsker at finde!

Men før du overhovedet har behov for et tema skal du have et webhotel med WordPress. Heldigvis for dig, ved jeg også hvor du finder det, læs mere her.